Dones pel Sí. Dones per la República

Ens hem de felicitar per haver arribat fins aquí. Ens queden uns dies complicats però no defallirem i farem realitat el somni. Tenim a tocar, més que mai, la República catalana!
 
Hem tingut les urnes i les paperetes que ens deien que no tindríem. Hem obert les seus electorals. Hem votat el referèndum que tampoc faríem. I hem guanyat.  Ens hem endut alguns cops no esperats. L’estat espanyol continua cec a la realitat democràtica del poble català i no ha dubtat en utilitzar els cossos de policia espanyols per exercir la violència contra la gent que volíem votar. Estem superant tots els obstacles, mantenint la calma i la serenor. El món ho ha vist. 
 
Les Dones del Sí d’arreu del país continuem treballant cadascuna des d’on està, en l’assemblea de barri, voluntàries i activistes en entitats sobiranistes, militant en partits polítics, etc. Som diverses i moltes i, encara n’hem de ser més per a fer realitat la República feminista. Estem alertes, connectades i totes coordinades per mobilitzar-nos i sortir al carrer quan calgui. 
 
Des de l’equip de coordinació de la campanya Dones pel Sí, volem agrair el treball de totes les dones que fa anys que fan feina (sovint anònima i silenciada) per fer possible el que ara estem vivint. Diumenge vam defensar escoles (des de dissabte!), urnes i vots, vam acompanyar a les persones més grans a votar i vam tenir cura de grans i petites. I sobretot, vam votar!!!!  
 
 Dones pel Sí, donarà pas a Dones per la República, per continuar treballant per una República on puguem exercir els nostres drets amb llibertat! 
 
Mil gràcies!