MES11. 23 de febrer Totes a Torroella! Cap Dona en l’Oblit. 1 ANY DE PRESÓ DE DOLORS BASSA

Dimarts 19 de febrer la Consellera Dolors Bassa portarà 365 nits a presó! Una vergonya. 1 any empresonada, sense haver comès cap delicte. Dimecres, ella i la consellera Meritxell Borràs declararan davant el tribunal suprem. La Presidenta Carme Forcadell serà l’última en declarar.

Continuem reivindicant-les més que mai, en ple judici i en mig d’una repressió brutal per part de l’Estat Espanyol. Totes 3 tenen ganes d’explicar-se. Porten molts mesos silenciades i ara les tronem a veure.

Dissabte 23 de febrer farà 11 mesos que vam iniciar la campanya Cap Dona en l’Oblit! Aquest mes, anem a Torroella de Montgrí, acte central de la campanya, perquè també hem de visibilitzar l’immensa injustícia que té la seva màxima expressió en la presó preventiva: 1 any de Dolors Bassa tancada, silenciada, separada de la seva família i amistats.

L’acte Cap Dona en l’Oblit serà a la Plaça de la Vila de Torroella, a les 17h quan arribi la cercavila de gegantes i capgrossos. Sortida Plaça del Lledoner a les 16:30h.

Us hi esperem!

Ens jutgen a totes!