MES17. 23 AGOST CAP DONA EN L’OBLIT a PRADA de CONFLENT

Divendres, 23 d’agost, a les 18.30 h. Tendal de l’UCE: Acte commemoratiu “Cap Dona en l’Oblit: 17 mesos d’injustícia” .

Aquest estiu vine a l’UCE!  El proper 23 d’agost presentem la campanya “Cap Dona en l’Oblit” a la 51a edició de l’Universitat Catalana d’Estiu.

L’acte commemoratiu dels 17 mesos de campanya en suport a les preses, exiliades i represaliades polítiques per l’Estat espanyol, tindrà lloc al Tendal del recinte del Liceu Renouvier de Prada de Conflent, Catalunya Nord.

Representants d’entitats i col·lectius de la plataforma transversal Dones x República reivindicarem el protagonisme de les represaliades polítiques per haver fet possible el procés d’autodeterminació de Catalunya. Denunciarem, un cop més, la constant vulneració dels drets polítics i civils i l’excepcionalitat democràtica en què vivim.

L’acte serà presentat per Júlia Taurinyà, periodista de la Catalunya Nord, i intervindran Montserrat Higueras (Dones per la Independència, Assemblea Nacional Catalana), Mireia Mata (ERC), Montse Ortiz (Òmnium Cultural), Mertxe Ruiz (Súmate), Pilar Rebaque (Comissió de la Dignitat), Roser Ros (Dones No Estàndards), Emma Soler (Jove Moviment Feminista de Perpinyà) i Fina Surina (Junts per Catalunya). La lectura del Manifest tancarà l’acte.

Consulta tot el programa de la 51a UCE “Un alè d’esperança a Europa” Prada, del 17 al 24 d’agost del 2019:  http://www.uce.cat/responsive/UCE_Prada_2019.html

Lloc on es fa la Universitat Catalana d’Estiu:
LICEU RENOUVIER
Carretera de Catllà, s/n
66500, Prada de Conflent, Catalunya Nord

Per cert, no ens agrada el cartell oficial de l’UCE d’enguany!

A mesura que tinguem la informació de més actes pel 23 agost que es facin arreu amb motiu dels 17 mesos d’injustícia….la passarem! Si prepareu algun acte, aviseu!

a Vilassar de Mar, el 30 d’agost estan preparant un acte de suport a les preses, exiliades i represaliades.