MES9. 23DESEMBRE 9 mesos d’injustícia. Us volem lliures ARA

Diumenge 23 de desembre, com cada dia 23, des del 23 de març, ens trobarem per denunciar i rebutjar plegades la injustícia de la presó preventiva de la Presidenta del Parlament Carme Forcadell i la Consellera Dolors Bassa i reconèixer el seu protagonisme polític, dignitat i fermesa en la defensa dels drets i llibertats d’aquest país. Potser el 23 de gener ja no les tindrem aquí.

Els actes polítics seran a les 12h del migdia a Puig de Les Basses i a Mas d’Enric.

A Puig de Les Basses on tenen tancada a la Consellera Dolors Bassa:

Acte reivindicatiu de la campanya Cap Dona en l’Oblit pels 9 mesos de presó preventiva de la Consellera Dolors Bassa i la Presidenta del Parlament Carme Forcadell. A les 12h del migdia acte polític amb parlaments d’ Empar Moliner, Mireia Boya, Neus Matamala i el Jovent de La Forja, i l’actuació de DiàDona, Associació de dones percusionistes i acordionistes del Pirineu.

A més a més, la comissió de Puig de Les Basses organitza LA VOLTA CAP DONA EN L’OBLIT. Punt de trobada de tothom que vulgui córrer, a les 10h. Inici de la cursa a les 10:30h.  Al llarg del matí, Taller de Nadales: porta llana groga i estris per teixir.

A Mas d’Enric on tenen tancada a la Presidenta del Parlament Carme Forcadell:

Acte reivindicatiu de la campanya Cap Dona en l’Oblit pels 9 mesos de presó preventiva de la Consellera Dolors Bassa i la Presidenta del Parlament Carme Forcadell. A les 12h del migdia acte polític amb parlaments d’ Elisenda Paluzie, Jaume-Alonso Cuevillas i les representants polítiques Laia Estrada, Montserrat Flores, Rosita Pertegaz i Teresa Pallarés. També participaran el col·lectiu “Teixint per la Llibertat” de Vilamajor, i els Cantaires del Camp de Tarragona.

A més a més, la comissió de Mas d’Enric organitza LA VOLTA CAP DONA EN L’OBLIT. Punt de trobada de tothom que vulgui córrer, a les 10h. Inici de la cursa a les 10:30h.

No podem normalitzar aquesta vergonya!

Us hi esperem